Mon Amie

Av våra vänner Andy och Agnes fick jag dessa två sagolika temuggar från Röstrand. Gjorda av designern Marianne Westman i serien ”Mon Amie” och jag fullkomligen adore dem! Med tanke på att jag samlar på koppar och har svårt att hålla fast vid en serie var dessa koppar ett utsökt tillägg i samlingen av udda koppar. I bakgrunden skymtar den tekanna jag fick av en ny bekantskap. Tänk att dessa människor så spot on kan ge mig presenter som passar mig så perfekt!

Nu är det filmdags och jag ska göra mer te i min nya kopp! Ingens söndagsdepp här inte!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
About me
11 år sedan

Ja jag älskar den! perfekt storlek,passar bra i handen och precis som du skrev, ett ljuvligt mönster! Vilken fin blogg ni har! Så himla gullig! Vänligen Frida

Lybtar
11 år sedan

Mon amie är verkligen en dekor som är lätt att tycka om.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x