Veckans mest använda

Jag ska alldeles strax springa iväg för ett yogapass men ville innan det visa er veckans mest använda produkter. Dessa har gått på högvarv och varit min starka följeslagare genom hela veckan.

* Marc Jacobs – Daisy perfume
Jag älskar denna och är inne på min andra flaska av den. Ofta är det svårt att använda upp en parfym för man har en del som man alternerar mellan. Men denna kan jag bara inte få nog av!

* Mavala nailpolish – 69 Bordeaux
Detta är den ultimata röda färgen. Den är klar, mustig och va-va-voom! Jag fick den av en vän och fullkomligen älskar den!

* Maxfactor lipstick – 715 Ruby tuesday
Det här läppstiftet fick jag i en goodiebag efter ett event hos H&M. Vilken pärla! Färgen är klarröd med blå undertoner vilket är perfekt för min hy som jag lite röda inslag. Den är ganska matt och väldigt long-lasting. Det behövs få touch ups under dagen (och då både äter jag, dricker massor med vatten och bytar snus). Som alla long-lasting läpprodukter blir mina läppar lite torra men långt ifrån så torra de blir av vissa andra märken.

* Ms chic lippencil – röd
Den här läppennan kom med Glossyboxen och en favvis i sminknecessären!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
11 år sedan

Jag älskar också Maval Bordeux, men jag köpte Isadora Bare Fudge igår efter att du rekommenderat deras lack och är övertygad om att jag aldrig kommer att kunna måla med en vanlig pensel igen. Helt sjukt lätt och fint!

/Bello

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x