Lata dagar fylls bäst med hudvård

Idag är det äntligen en regnig dag. Idag är även dagen efter vi troligen ätit inte så bra köttfärs och ni kan ju alla gissa vad som händer då…. Ska vi inte slänga på lite mensvärk också bara för att!?

Nog om sånna dära otrevligheter. Men som ni förstår är jag i ett mycket ynkligt tillstånd. Jag sippar te, knapprar skorpor, tittar på ljuvligt tramsiga Carrie diaries och gör ansiktsbehandling på mig själv. Men detta är ju en skönhetsblogg så jag borde crack on to talking about the skincarebusiness!

Först peeling, sen djupgörande lermask och sen en fuktmask.

Peelingen, Skinplan Formula 5001 – fruit acid peeling AHA 20% concentrate, är en fruktsyre peeling. Den är rejäl och svider på eventuella öppna sår. Men den är underbar. Min känsliga hy klarar av peelingen en gång i veckan och lämnar den mjuk och redo för masker. Jag avråder från alla peelingar med grova korn, det är döden för huden, utan vill verkligen slå ett slag för syra/enzym-peelings som är mycket mindre hårda på ditt ansiktes delikata hud. Med glykolsyra med ett pH-värde på 4,0 är den perfekt för att förbereda din hy för efterkommande produkter. Den peelar bort döda, skadade hudceller och löser upp tilltäppningar i porerna så huden kan reparera sig själv. Peelingen kostar 395 kr och du hittar den här.

Efter peelingen gjorde jag en djuprenande mask, Origins clear improvements charcoal mask. Detta är en ny mask som jag bara använt en gång och kan i nuläget varken säga bu eller bä. Däremot kommer jag nog inte använda den efter Skinplan peelingen då jag tyckte det sved för mycket för att jag skulle vilja fortsätta den rutinen.

För att lugna min behandlade hud använde jag Decleor hydra floral moisture mask. Åh the joy! Jag älskar denna mask. Vid denna behandling använde jag de allra sista dropparna och jag bara måste köpaen ny ASAP! Masken kostar 389 kr och du hittar den på nätet eller Åhléns.

1 Response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *