Dessa dramatiska ungdomar!

Minns ni att jag berättade, på ett så oerhört ödmjukt sätt, att jag tagit två bilder som fick både mig och David att klappa förtjust? Anledningen till att jag är så himla nöjd med dessa bilder är för att ungdomarna är så jäkla fina. Engagerade, samhällsmedvetna och med ett uttryck i kropp och ansikte som är magiskt. Båda bilderna är som stillscener ur en actionfylld film och de här två ungdomarna ser så jäkla starka ut. Så tacksam att jag fick fotografera dem. Det bilderna har gemensamt är dramatik helt enkelt. 


Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x