Den gravida zombien

Vi är många som är trötta vid denna årstiden. Bristen på sol, D-vitamin och i princip konstant mörker gör ju oss trötta och långsamma som ett land fyllt av zombies. Lägg då till en graviditet och vi är inte långt ifrån ett apatiskt tillstånd. Alltså herregud vad trött jag är. Jag säger inte att det är så men det kan vara att pralinboxen i köket är min enda räddning på jobbet. Jag säger inte heller att det har hänt men det kan vara så att jag har behövt stänga dörren till mitt kontor och ”fördjupa mig i en grej”, alltså ta en 20-minuters powernap.
Usch, denna trötthet bara golvar mig. Igår gick jag och la mig kl 20.00 och tror ni jag vaknade utvilad och pigg som en lärka? Icke! Nu är klockan snart 14.00 och jag sitter redan och gäspar på kontoret. Jag prövar med kolhydrater, clementiner, praliner, kaffe men inget hjälper. Tröttheten är som kronisk. Är ni också halvt döende? Drömmer ni också om när ni ska få äta nästa gång? För det enda som håller mig vid liv är vetskapen om att jag om en timme har mellispaus. 
Gudars vad jag behöver julledigt, C-vitamin, D-vitamin och massa mat!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

haha ja it ain't easy! och nu had jag börjat vakna om nätterna också.

Katarina Wohlfart
9 år sedan

Japp. Fortfarande zombie!

malin
9 år sedan

Känner definitivt igen det. Är också halv döende 😉

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x