Suit up!

 Härom veckan, när solen fortfarande lös som bara den och det inte alls kändes som hösten var tillbaka, bar jag min nya byxdress. Från H&M! Men ser ut som lyx! Fräscht tyg, klatschiga färger och så skön passform, verkligen ett toppenköp! Jag bar denna när jag var hos frisören så på bilden kan ni någorlunda se att jag klippt upp håret och gjort det lite kortare. Med tanke på mängden hår jag tappar nu var det himla härligt att bara bli av med ruffset!

 En väldigt varm bebis som fick hållas inomhus och i skuggan och med nästan inga kläder alls. Estrid hade på sig den finaste lilla bodyn med små glassar på. Den fick vi av min vän Anna, som bloggar här, och den söta lilla popsiclebodyn kommer från Zara. 

Älskade lilla krypisbebisen! Du är ju livets sol!

 Här ser ni bättre bild på håret, men ännu bättre bild kommer senare. I promise!

 Små tassar! <3

Stora tassar! Och ja, jag är besatt av dessa träskor och har denna sommarn i princip uteslutande använt dessa eller gympadojjor om jag ska på längre prommis!

Äntligen fredag! Davids sista jobbdag innan han tar tre långa härliga veckors semester. Redan på tisdag åker vi ut till skärgården och sommarhuset och stannar några dagar. Det ska bli fint det. Framförallt som hösten kommit tillbaka till Malmö och jag fick sätta på Estrid en liten mössa igår. Fast hon låg i vagnen. Ja, så mycket blåste det. Idag gör vi det man bäst gör på dagar som denna. Stannar inne, tänder ljus, dricker kaffe och lyssnar på podcasts. Har vi tur spricker himlen upp och regnet tar uppehåll för då tar vi en liten prommis. Rör på benen, får lite frisk luft, kanske köper lite nya härliga böcker till semestern. Men annars blir det en innedag idag. Bara ligga och kura, kela och heja på en krypisbebis som rullar runt från rygg till mage med en sjuhelsikes fart nu. Vänta på att mannen kommer hem så vi kan äta gott, ha fredagsmys, kolla någon härlig film (tips mottages gärna!) och bara fira semester!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
8 år sedan

<3 tackar mon amie!

vardagskonst
8 år sedan

Tjusiga kvinna!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x