Lite nytt på väggarna

Igår tog pyntarlusten över och jag fick äntligen tummen ur och spikade upp några tavlor. Den fina från Lovia Burfitt har ni ju sett innan men nya tavlor är en tavla från personlig födelsetavla och är en skala 1:1 av lilla Estrid när hon kom ut! <3 Älsk på den! Sen har jag ärvt en fantastisk tavla av min mamma som är gjord av hennes väninna som är konstnär. En på riktigt konstnär i Paris! 

Tavlan gjordes i en serie av tavlor som gick under namnet soundlight. Tavlans motiv är hur konstnären tolkar att ljudet av ljus. Så knallig och fantastisk! Passar perfekt hos oss som en färgglad liten uppiggare.

No Responses

 1. Vackert.
  Tavlan med bebisen är helt underbar!
  Kram kram
  Jessica

 2. Frida Svensson skriver:

  tack! men eller hur är den tavlan fin! jag blir alldeles sentimental när jag tittar på den! Kram på dig finis!

 3. Clara Edvinsson skriver:

  Dem tavlorna med en skiss av en bebis är så fina!

 4. Frida Svensson skriver:

  det är ju min bebis! =) man knappar in sin egen bebis mått så får man en personlig och unik tavla! jag älskar det!

 5. Clara Edvinsson skriver:

  Jag har sett dem på andra ställen, men trodde att självaste skissen var lika men att namnen byts ut. Men då är det ju ännu coolare med en unik tavla 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *