Dille på blusar

Blus, halsband – second hand, jeans – H&M, väska – Primark, Skor – nelly.se

Denna blusen! Åh jag älskar den! Den är skir, ljuv, romantisk, office-like och kvinnlig. I september börjar jag arbeta på advokatbyrå och jag vill alltid ha på mig blus. Jag skulle kunna köpa 100 nya blusar om jag så hade råd med det. Jag har helt enkelt fått dille på blusar!

Jag köpte den här på blusen på Humana här i Malmö för en mycket billig peng. (Det är inte klokt vad second hand är billigt i Malmö jämfört med Stockholm!)

2 Responses

  1. Mia skriver:

    Åh vad kul att du börjat blogga igen! Har saknat dina härliga inlägg! Fina bilder som alltid – ser fram emot mer av det goda! Xo!

  2. About me skriver:

    Tack Mia! Det började klia i bloggfingrarna igen! Har tusen ideér på vad som ska fotas, hur, var osv! =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *