When in doubt, wear sequins

När det vankas festligheter vill jag alltid glittra. Som mitt motto ovan ”when in doubt, wear sequins”. Dessa bilder är från i somras när jag och mannen gick på en alldeles underbar teaterföreställning. Den svarta klänningen med sin grym paljettdetalj vid bysten. Kappan är ett av mina allra första second hand fynd och som jag älskar den än idag. Säkert 10 års sedan jag köpte den men när andra står och glor i garderoben och landar på den lilla svarta (som vanligt) så landar jag på denna kappa. Du går från 0 till 100 omgående.
Ikväll ska H&M ha ett litet shoppingevent och om jag inte känner mig själv helt fel så blir det eventuellt lite glitter idag med! Den som lever får se!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x