TGIF

Hallelujah, vi har överlevt denna vecka. Men det var nätt och jämt. Vilken sjukstuga vi haft! Nåja, nu är vi bättringsvägen om än lite bleka om nosen. Och Gud måste straffa mig för mitt härliga jullov för jädrar vad jag har att stå i och jag har varit så bortskämd med lagom. Prick 8 timmar och sen hem. Nu blir det övertid varje dag, men jag vet att det är tillfälligt och timmarna kompas snart ut i en ledig dag.

Vad annars? Jo, nån tjyv i Luxemburg har skimmat mitt kort så nu är jag pank och har ett spärrat kort. Jag pratade med en högst allvarlig man på Swedbank och skämtet om att sambon nu fick vara bankomat gick inte hem. Det var några långa tysta sekunder där. Men om vi ska se något positivt i denna dag så hämtade jag ut ett paket skickat hela vägen från staterna. Innehållandes de mest underbara och perfekta skorna och det vackraste halsbandet ever. Grejorna är så snygga att jag nog ska få Dave att fota dem. Han kan få till det sådär bra som bara ett proffs kan.

Nu har vi precis ätit middag. En sallad innehållandes allt som såg gott ut på Ica. Nu ska vi pösa i soffan framför på Spåret och gnälla över att hur kan de få till det på 8:a-poängaren, vad är det för fel på oss. Tar ni någonsin 10:an? For real nu? Jag kan ju faktiskt skryta med att jag ALLTID tar “vem där” innan 30 sekunder gått. Vad kan jag säga, måste vara ett oerhört intellekt! 😉 (dör över att jag precis använde en smiley i min blogg, men annars hade ni väl lackat över den skryttiga kommentaren. Ironi går ju inte alltid fram i en blogg sådär enkelt!)

Jag är så glad över att det är helg. Det har varit en prövande vecka med lite väl lite sömn för mitt tycke och smak. Som sagt mycket på jobb. Jag älskar mitt jobb men när jobbet går ut på att timme in och timme ut lösa andras problem, kriser och ångest blir man lätt lite mör. Mitt jobb kräver att mitt psyke är på topp. Därför ska denna helg handla om att tanka positiva känslor och tankar, fylla kroppen med mat, kärlek och värme, ladda själen med skratt, uthållighet och tålamod. 

Oj oj oj långt inlägg men I’ve missed you guys!!

Berätta nu, vad ska du göra i helgen?

6 Responses

 1. a skriver:

  Åh, hoppas innerligt att din helg fyller dig med massor av energi!

 2. Cuntless Lux skriver:

  tack hjärtat! hoppas du också får en fin helg! vad ska du hitta på?

 3. Anna S skriver:

  Låter inget vidare med sjukstuga du… men härligt att höra att det är på bättringsvägen! Ser också fram emot att få se bilder på köpen från staterna 🙂

  Ikväll har jag varit hemma med några utav mina närmsta vänner. Ätit sushi och kollat på film (lagom fredagsaktivitet). Imorgon ska jag vara hemma och ta det lugnt på dagen för att senare på kvällen gå på P3 Guld Gala (längtar!). Söndagen kommer nog innehålla långfrukost och bio 🙂

  Hoppas du får en skön helg och får laddat batterierna! Kram

 4. Cuntless Lux skriver:

  Gud vilken rolig helg! Förra helgen vad för vår del sådär fylld med massa roliga grejor. Men jag hade inte orkat om varje helg var sådär, därför är det skönt med en riktigt "skrota-runt-helg".
  Har du varit på p3 guldgalan innan? vilken rolig grej att gå på! håll utkik efter de, som i sitt tacktal, säger "tack som fan" för det är värsta jag vet! =) du får göra "tack som fan-bingo" imorgon!
  kram!

 5. Alltså, om folk förstår min ironi eller inte brukar inte oroa mig alls, tycker nästan att det är lite hysteriskt roligt om de ej gör det utan tar mig på fullaste allvar.

 6. Cuntless Lux skriver:

  men ironi i skriven form kan ju bli så fel tänker jag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *