Oslo shopping

Det är så dyrt i Oslo och efter gudomligt restaurangbesök på en tapasrestaurang, boende på fint hotell, båttur på Fjorden m.m så kändes shopping sekundärt. Dock klingade det annorlunda på taxfreen där jag till ett mycket förmånligt pris införskaffade två masker från Origins. På det fashionabla varuhuset Steen & Ström inne i Oslo handlade jag helt sjukt spontant och oväntat en foundation från Giorgio Armani. *skyller allt expediten som var typ den charmigaste och vackraste kvinnan ever*. Nämnde jag att hon bar den foundation som jag senare köpte!?

Origins – clear improvement charcoal mask
Detta är en lermask som jag hört så mycket gott om. Detta, och den andra masken, är de första hudvårdsprodukterna jag testar från Origins. Förutom den lilla superspot removern. Denna mask innehåller kol som ska agera som en magnet och dra ut alla orenheter som täpper igen porerna. Vit lera ska absorbera gifter och Lecithin (ingen vet vad det är!?) ska ta bort orenheter. Denna mask ska möjliggöra huden att andas så som den ska fri från alla gifter och orenheter.
280 kr på Åhléns

Origins – Drink Up intensive overnight mask
Denna mask tar man på efter rengöring och sen ska den få verka hela natten. (Kudden lär ju bli kladdig då en sover på sidan). Detta ska vara en livräddare för torr hy och göra huden mjuk och återfuktad. Masken ska bygga upp en reserv av fukt som håller för morgondagen. Japanskt sjögräs ska reparera hudens barriär för att motverka ytterligare fuktbrist och tecken på förtida åldrande.
280 kr på Åhléns

Giorgio Armani – lasting silk UV foundation
Här skulle man köpa YSL tochue eclat foundation och blev fullkomligen övertalad av köpa den här. Och nog sålde hon in den alltid. Min hy såg perfekt ut!
Denna foundation, med Spf 20, är vattenbaserad och ger en satin matt täckning. Nu ska den hårdprövas! 
Typ 400 kronor.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Cuntless Lux
10 år sedan

vad är det du älskar? jag tyckte den sved lite? jag använde en enzymnpeeling och sen clear improvement efteråt. jag har väl inte sett några omedelbara resultat men det kräver kanske att man använder den några gånger?

Maria
10 år sedan

Älskar Clear Improvement!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x