En vit gräshoppa

Säg hej till min lille vän gräshoppan! Alltså, I loooooove denna lampa. Vi beställde den på Lammhult och en vecka senare kunde vi hämta upp den. Bästa sättet att spendera julklappspengarna skulle jag vilja säga. Vi har under så himla lång tid haft begagnade vintageaktiga lampor. Träiga, murriga och inte alls vår stil längre. Jag kände verkligen att vi behövde hotta upp vårt boende och liksom kliva in i åtminstone 2000-talet. Gräshoppan är en 60-tals klassiker som produceras av Gubi och jag känner mig nöjd. Dock blir jag återigen smärtsamt påmind om hur tomma våra väggar är. Vilket är pinsamt med tanke på att jag lever med en man som har en egen bildbank på säkerligen ett par 100.000 bilder att välja och vraka på (kanske överdrift men ja, ni fattar).

 Gräshoppan kommer i massa färger men jag ville inte ha en av trendfärgerna, för det tröttnar man så snabbt på tänkte jag. Sen var mörkgrå och svart alldeles för mörka. Nu vill jag ha ljust och fräscht och no more murrigt! En ljusgrå var skitsnygg men den drog för mycket åt det blåa hållet, så det fick bli en vit. Och jag är så nöjd. Enda problemet… Jag har hittat en ny lampobsession och hittat typ tio lampor jag bara måste ha.

På nedersta bilden ser ni också vårt nya satsbord. Det fick vi av snälla mor och far eftersom de köpt ny lägenhet och också verkar lida av någon form av göra-om-nestingpsykos. Tur för oss som nu har ett jättefint bord från Ulla Christiansson, som förvirrande nog heter ”Trio”, trots att det bara består av en duo. 

Annars är jag rätt sliten. Sov så dåligt i natt och sitter här på jobb och försöker hitta ett sätt att ta kaffet intravenöst. Igår var det föräldrautbildning….trodde jag. Döm min förvåning när jag kom in i ett rum fullt med gamla människor. Som inte var gravida. ”Är du här för samtal om smärtlindring?”. Jo, tänkte jag, det är jag ju på ett sätt. ”Är detta för gravida” frågade jag? Då började gamlingarna frusta av skratt och jag lommade surt ut ur rummet. Mycket riktigt hade jag tagit fel på dagen. Alltså WTF!?!?!?! Dör av irri på sånt! Jag gör ett nytt försök idag. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Njut Av Livets Goda Ting
9 år sedan

Supersnygg lampa, förstår att du är glad för den!
Hoppas allt bra bra med dig och att du får en riktigt mysig helg.
Kram kram
Jessica

Bakom dörr nr. 11
9 år sedan

Super snygg lampa, tummen upp för den.
Fin kväll till dig.
Kram Pia

Käthes Mode
9 år sedan

Jättefin lampa! Deras smärtlindring kanske också kan fungera. 😉

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x