Margaret Atwood kom till Malmö

Författaren Margaret Atwood besökte Malmö stadsbibliotek och jag var så pepp på att gå dit. På gymnasiet gick jag inte svensk skola utan gick en internationell linje, international baccalaureate (IB), och när jag skrev min slutuppsats gjorde jag det om en av Atwoods böcker. 

David filar på sista detaljerna på inköpslistan inför veckans storhandling.

Bibblan är verkligen så himla himla fin. Jag älskar hur gammalt möter nytt när det kommer till arkitekturen. Och ser ni himlen? Den är sådär svensk-sommar-blå. Den vackraste av blå färger faktiskt. 

Någon vaknade.
Någon fick mat.
Någon var nöjd och låg sen och jollrade glatt en timme.

Föreläsningen startade och. det. var. så. pretto. Det pratades om poesi och det var högtravande, svårförstått och jag och David tittade lite sådär på varandra som för att säga att det börjar en bra film klockan nio. 

Här ligger hon och bidar sin tid och exakt två minuter senare började hon vråla så mor och far fick fly fältet. Och vi kanske ska tacka henne för vi hann hem till filmen började! Bra teamwork i den här familjen. Lite så vi jobbar! 😉 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x