Deltävling 1

För en inbiten schlagerälskare som mig själv är Eurovision det största i livet. Ingen är lyckligare än jag att denna vecka kickas igång. As I write sitter jag uppkrupen i soffan med te och bara njuter ihjäl mig. Jag gråter, skrattar, skriker, förfasas och hänförs. 3 bidrag down och 13 to go! Och det bästa av allt? Vi kör igång igen på torsdag och sen smäller det med final på lördag. Det känns fint att finalen är i Köpenhamn, nära på något vis!

Vem som inte är nära mig på lördag är David. En vecka ska jag vara gräsänka när han åker iväg på fotoresa. Jo, men vissa har det bra!

*psykos för Sanna kom precis in på scen! Gråter, skriker, svimmar!*

Så, nu har jag återhämtat mig! Ha nu bästa kvällen darlings!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x