Shoppingpsykos på Rituals

Härom veckan skulle jag bara titta lite inne på Rituals. Allt där inne är ju som himmelriket för en lukttokig spaälskande beautyjunkie som jag. Jag kom ut med en påse…. för att gå in igen en timme senare och komma ut med en andra påse. Vad ska man säga? Fullkomlig shoppingpsykos!

Fikondoftande doftljus, mjölkig badolja, mandarinkrispig sockerscrubb, röd duscholja och ett fluffigt korsbärsblommigt tvålskum senare och utmattad kunde jag slå mig ner på golvet i badrummet. Som det smordes, luktades och hölls på. Jag skrubbade mig två gånger och tvålade in mig fyra. Extensivt? Ja, men vad gör man inte för forskningen. Jag kan med gott samvete, och med en oerhört väldoftande kropp, låta er meddela att allt var sagolikt. 

Rituals företagsidé är att inte lägga ut några pengar på reklam utan istället lägga pengarna på välrenommerade parfymörer och sen skapa högkvalitativa produkter för en mycket prisvärd peng. 

Sen vill jag ge en stor tumme upp till personalen i butiken på Triangeln. Alltså jag vill ALDRIG gå hem, bara stå och chitchatta i timmar! Världens finaste, snällaste och gulligaste tjejer. Som smörjer en och berättar och visar och aldrig aldrig tappar tålamodet med mig. <3!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

jag vet!!! är totalbesatt!

Linda Mikaelsdotter
9 år sedan

Rituals har helt galet bra produkter. Jag har inte blivit besviken på en enda som jag provat! 🙂

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x