Sundayspa: Lackskifte

Tjejer och killar, det är dags att vi tar oss ut ur våran comfort zone och vågar testa nytt. Är du en sådan som fastnat och alltid bär nagellack i samma färg eller nyans? Det är dags för ett lackskifte och jag ger dig nu de bästa tipsen!nagellacksrotation-1
Om du allt bär ett ljus och skirt nudefärgat lack kan det vara en idé att testa ett mer täckande lack i samma färg men mörkare nyans. Byt Essie ”spaghetti strap” mot H&Ms nutmeg. Du håller dig inom den nudefärgade kategorin men ger ett starkare statement.
nagellacksrotation-2
Om du redan är ett fan av en stark statementfärg på naglarna och alltid bär svart kan du istället testa ett mörkt mörkt svartrött nagellack. Byt exempelvis H&Ms ”neo noir” mot OPIs ”visions of love” (vilket för övrigt är min absoluta signaturfärg och som jag återkommer till om och om igen). nagellacksrotation-3
Om din signaturfärg är ett klarögt nagellack som Essies ”aperitif” tycker jag du ska fortsätta med färg men våga testa en knallig orange nyans, som denna från OPI och som heter my paprika is hotter than yours”. nagellacksrotation-4Om du är för skimmer, som Maybelline color show i nyansen ”sugar crystals” är det dags att slå på stort och testa ett riktigt glammig och festligt lack med massa glitter. Mitt tips är OPI ”snow you love me”.

Åh, detta inlägg fick det att verkligen rycka i manikyrnerven och det är dags för mig att ta em omgång i lacklådan och hitta något festligt. Kanske även jag skulle testa något nytt som en blått eller grönt lack? Eller så kör jag ett säkert kort och använder något mörkt lack. Det är ju ändå den mest sofistikerade nyansen tycker jag! Jag får rota runt en stund och se vad jag hittar för något kul!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x