Söndagsspa: solskydd till Kreta

decleor-1
Herregud vad jag längtar efter vår resa! Jag tänker på den prick varenda dag! Jag gör listor och har nog fått lite av en övertändning för jag shoppar sommarkläder, planerar sminknecessär, smörjer och peelar och gör listor på vilka böcker jag ska ta med. Men jag unnar mig själv detta för ni vet ju hur ängslig jag varit inför att resa. Nu känns det så roligt att det äntligen blir av och jag tillåter mig själv att övertända lite och köpa kaftaner, sommarklänningar och lyxigt solskydd. Dessa ser ni på bilden. Solskydd 30 till kroppen som du hittar här, och en after sun som du hittar här, båda från Decleor och HERRE vad gott de doftar.

Oavsett om du stannar i sommarsverige eller åker utomlands så är det viktigt med solskydd så därför får detta bli veckans söndagsspa. Tips på lyxiga och riktigt härliga solskyddsprodukter.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
7 år sedan

Min och makens första resa tillsammans gick till Kreta. Vi bodde på ett litet pensionat strax utan för Chania och tvärs över gatan hade vi havet. Granne med oss låg den lokala restaurangen, det var en fd parkering…asfalt, presseningstak och….tada…lysrör…men vilken MAT!
Tjugo år sedan i augusti.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

men ändå, det låter amazing! jag hoppas vi får en lika fin och kärleksfylld vistelse! <3

Anette
Anette
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Det var underbart!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x