Mina skönhetsfavoriter just nu

skönhetsfavoriter-1
Jag älskar hur mycket fokus det varit på skönhet och smink på sistone här i bloggen. Jag älskar ju det och kan prata om det i evigheter. Just nu har jag några tydliga favoriter som jag återkommer till varje varje dag. Jag tänkte vi skulle ta oss en titt!

Max Factor – creme puff blush (här)
Detta är utan tvekan mina favoriter när det kommer till rouge. Det är ett superalternativ till de hiskeligt dyra, men ack så trendiga, rougen från Hourglass. Max Factor har gjort dessa rouge i fyra olika nyanser och jag har dem alla. Jag har till och med använt upp ett helt rouge och köpt om den. AMAZING! Bra pigment och så himla mycket glow glow glow på kinden. Älskar det helt enkelt!

Kicks peel pads (här)
Dessa köpte jag för att använda som exfoliering i ansiktet, men de funkade inte för mig där. Så nu använder jag dem på mina armar för att behandla min keratosis pilaris. It makes wonders! Jag sveper en pad över armen och följer upp med en mjukgörande kräm och mina röda prickar blir avsevärt mycket bättre.

skönhetsfavoriter-2
Dr Gross peeling pads
(här)
Oj oj oj dessa är ljuvliga på ansiktet! Det är sting i dem och resultatet blir magnifikt. Lyster, mindre porer, jämnare hudton och slät struktur. Det är sagolikt att svepa denna produkt över ansiktet var kväll.

Sheet masks
Här har jag ingen speciell att rekommendera. Jag var lite sen på det här med sheetmasks eller tissuemasks som det också kallas. Men nu är jag iallafall hooked. Du sveper på hela masken över ansiktet, ser ut som en skräckfilm i 15-30 minuter, men lämnas kvar med en plumpad, sidenmjuk och återfuktad hy. Det bästa är att göra det framför en serie på Netflix, i din egen morgonrock. Som en ansiktsbehandling i hemmet. Och med fördel bör du exfoliera huden innan så att produkten riktigt kan tränga in i huden.

Too faced bronzer – milk chocolate (här)
Jag är ju väldigt ljus i huden och många bronzers (solpuder) kan se allt för orange ut på mig. Sen gillar jag inte bronzers med skimmer i sig. Jag vill ha ett ljust matt puder som ger en naturligt färg så det verkligen ser ut som jag bara fått lite sol på kinden. Den här bronzern får tummen upp på ALLT! Förpackning, resultat, lukt (den luktar choklad) och hållbarhet. Den är lite mer pricy än andra alternativ men är både dryg och SÅ bra!
skönhetsfavoriter-3

Formula pura mascara (här)
Ja jag vet, det är ett jäkla tjat om den här mascaran men jag ÄLSKAR den! Jag kan till och med använda den utan fransböjare och jag får ändå en fin böj på fransarna. Den smetar inte heller ut under ögat (så länge jag pudrar concealern ordentligt men det gäller alla icke vattenfasta mascaror).

Sleek ögonskuggspalett – oh so special (här)
Wow wow wow jag har hittat den här paletten i min egen samling. Och jag är besatt av att använda den varje dag. Jag älskar nyanserna som är i denna palett. Det är neutrala, aprikos, rosa och lila. Sååå fin. Kvalitén är toppen på Sleeks ögonskuggor och priset är tokigt bra. 149 ynka kronor! För 12 ögonskuggor! Och med bra kvalle!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *