Redo för galej

 Oj, denna dag blev stressig värre! Jag har precis kastat mig in i duschen, kastat på mig en klänning, lite smink och så fönade jag håret. Nu ska vi kasta oss ut genom dörren och hem till vänner för julmingel. Jag älskar julen och alla mysiga tillställningar som man blir bjuden på, men på någon vänster, trots massiv planering, blir det alltid stressigt. Jag har inte tagit några bilder på dagens look ännu så här är lite bilder från förra helgens luciamingel. 

Jag ÄLSKAR denna look på hästsvans. Locka hela håret, jag gör med plattång, och sno sedan upp allt i en hästsvans. Borsta därefter ut lockarna så att de liksom trillar in i varandra såhär mjukt och följsamt. På med en rosett över gummibandet och klart. Det ser så himla fint och put together ut tycker jag. Parisian ponytail!

Ha nu en himla fin lördag allihop! 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x