Allt om Skincitys julkalender och affiliate länkar

skincity julkalender-1
Mina vänner idag är årets BÄSTA dag. Det är starten på Skincitys julkalender och jag älskar älskar älskar den. Från 1:a december är det jag som varje morgon, sekunden jag vaknar, går in på min mail för att kolla vad dagens erbjudande innehåller. I morse kom jag på att jag vill dela det med er. Och sen är det sjukt kul för mig att varje dag få grotta ner mig i dagens lucka och tipsa er om mina favoritprodukter!

Jag har affiliateprogram med Skincity. Det innebär att om du, genom min länk, går in på Skincity och utför ett köp så får jag några procent av köpsumman. Jag gör inte detta för att känna några pengar för true story, på 1 år har jag tjänat kanske 200 kr, men det är viktigt för mig ändå vara tydlig med sådant här för er. Men du kan ju såklart köpa produkter utan att använda en av mina länkar om det känns bättre.

Så bara för att vara tydlig, de produkter jag tipsar om är ärliga tips. Det är verkligen produkter jag älskar eller själv är otroligt nyfiken på. Och jag gör detta för att jag genuint hade tyckt det var sjukt kul att få grotta ner mig lite i varje dags lucka, tillsammans med er.

Så för att nu gå till the good stuff. Dagens lucka är amazing! 30 % på hela sortimentet från Clarins och här kommer mina tre heta tips. Natural lip perfector är marknadens bästa läppglans. Noll klistrig, fina färger, gör läpparna mjuka, luktar och smakar (!?) gott. Jag har själv tre stycken! Hydraquench intense serum är en av mina favoriter när det kommer till återfuktande serums. Och min all time high ansiktsrengöring, extra-comfort cleansing cream. Utan att överdriva har jag säkert köpt 5 eller 6 stycken tuber av denna sagolika produkt.

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Josefine
Josefine
7 år sedan

Jag var inne på skincity och beställde Clarins läppolja (usch, låter lite obscent!) med honung, en favorit som jag hade slut på. Tack för tipset! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Josefine
7 år sedan

åh ja, den läppoljan har jag också! my god, den är divine! det kommer bli fler tips ända fram till jul! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x