Fyller på skåpen

Min senaste beställning från eleven.se som jag självklart kommer att recensera så fort produkterna fått sig en rejäl omgång.

En duschtvål och en bodylotion från I love…. En gradual tan bodylotion från St. Tropez och en hårinpackning från Hei Poa.

Längtar efter att prova alla produkterna!

Jag måste bara berätta! Idag var jag i Köpenhamn med min mamma och eftersom jag nu visste att Sephora fanns i Köpenhamn gick en jag låååång runda där inne. Mamma satte sig med en latte och jag strosade runt bland alla hyllorna och fullkomligt dreglade! Så många märken de har som jag bara sett i mina you-tube tutorials på nätet. Rouge från Benefit, the Nakes 2 palette och Make Up Forever HD Foundation. Men inget av de tre köptes denna gång utan nu fokuserade jag på Sephoras egna märken. Jag funderar på om jag ska fota och skriva om alla produkterna eller möjligen göra en egen youtube-video.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x