Sephora – Instant eye makeup remover (recension)

Sephora – Instant eye makeup remover

På mitt första besök hos Sephora i Köpenhamn valde jag att gå crazy och köpa en massa produkter. Men dock bara produkter från Sephoras egna märke. Bland annat köpte jag denna makeup remover. Tack gode gud att jag köpte den lilla flaskan för det var en ren pina att behöva använda slut på denna produkt.

Removern var ganska effektiv. Sminket försvann men det krävdes en del gnuggning vilket resulterade i svidande och irriterade ögonlock. Själva vätskan sved i ögonen vilket är ett big no-no eftersom remover är ”bound to end up in your eyes”.

För 50 ml betalade jag 25 DKR (danska kronor)

Produkten är relativt effektiv, billig, och funkar kanske för den med mindre känsliga ögon än jag. Men jag kommer definitivt INTE köpa denna produkt igen.
Därför får den 2§ av 5 möjliga.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x