Sanningen om en skönhetsjunkie

Detta är hysteriskt! Min låda för tomma förpackningar fullkomligen svämmar över! En skönhetsjunkie testar gärna allt, och helst på en och samma gång. Jag har för vana att spara tomma förpackningar så att jag sedan kan blogga recensioner, tips, och varningar till er. Och med tanke på mängden empties kan ni förvänta er ett pärlband av skönhetsinlägg. I denna box finna the highest of the high and the lowest of the low!

Frågan är bara, i vilken ända ska jag börja? Och nästa fråga, är detta något som över huvudtaget intresserar er?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Desirée
9 år sedan

Kör på! Jag spärrar öronen!

Frida Svensson
9 år sedan

vilket bra tips! tack!

Anonym
Anonym
9 år sedan

Varför inte en topp 3 lista på de bästa/värsta köpen?
Kram Katarina

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x