Sanningen om en skönhetsjunkie

Detta är hysteriskt! Min låda för tomma förpackningar fullkomligen svämmar över! En skönhetsjunkie testar gärna allt, och helst på en och samma gång. Jag har för vana att spara tomma förpackningar så att jag sedan kan blogga recensioner, tips, och varningar till er. Och med tanke på mängden empties kan ni förvänta er ett pärlband av skönhetsinlägg. I denna box finna the highest of the high and the lowest of the low!

Frågan är bara, i vilken ända ska jag börja? Och nästa fråga, är detta något som över huvudtaget intresserar er?

3 Responses

 1. Anonym skriver:

  Varför inte en topp 3 lista på de bästa/värsta köpen?
  Kram Katarina

 2. Frida Svensson skriver:

  vilket bra tips! tack!

 3. Desirée skriver:

  Kör på! Jag spärrar öronen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *