Där ute susar landskapen förbi

 Nu sitter jag nedsjunken i tågets säte och utanför fönstret swischar Sveriges olika landskap förbi. Jag har parkerat mig med datorn i knät, kollegan framför mig och kaffet bredvid mig och jag är redo för huvudstaden! Det finns något så lyxigt över ett par dagars bortajobb. Lite som att man är ledig. Inte för att man inte gör något utan för att man inte går enligt sina vanliga rutiner. Det är väldigt sövande det här, att vaggas på ett tåg. Det är tur att jag sitter mitt emot kollegan annars är risken stor att jag somnat mot hennes axel, och möjligtvis dreglat en aning.

Någon timme till, lite slösurfande på era bloggar och sen hotellsäng och krispiga lakan. Det blir bra det!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
10 år sedan

so far so good! lite lyhört hotel, men det går! =)

Frida Svensson
10 år sedan

dessvärre sov jag inte alls särskilt bra! 🙁 lyhört och många dörrar som slog igen i närheten. men men, vem är jag att gnälla! =)

Life´s Silverlining and I
10 år sedan

Hoppas du fick en bra jobbresa. Skönt att åka tåg så där. Kram

anettan
10 år sedan

Hotellsäng och bloggslöa låter hur skönt som helst. Kram Anette

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x