Hus30 svarar på mina skönhetsfrågor

hus30
Det här är Ulrica! Hon bloggar på Hus30 och är en FANTASTISK fotograf, vilket inte är konstigt eftersom det är det yrke hon har i botten. Bloggen ger en fin blandning mellan vardag, resor, event, shopping och trevligheter. Och så då fotona som är i fokus! Så fina bilder! Det är nu Ulricas tur att bli grillad om hennes skönhetspreferenser.
hus302

1) Dina dessa kan jag inte leva utan-produkter.
Min ansiktskräm med A-vitamin ifrån Beaute Pacifique (här) och mitt favoritläppstift ifrån YSL nr 1 Lush Coconut (här)

2) När känner du dig vacker?
Egentligen så känner jag mig vacker i flera olika skeden. Jag känner mig vacker när jag får dra på mig jeans, ett par stövletter, en snygg blus och skinnjackan, likväl i skogen på promenad med sambon, iförd vandringskängor, varm mössa och lite vinterrosiga kinder och även till vardags på jobbet när jag har en bekväm och bra sittande klänning och håret i en hög tofs. Jag har strävat länge med övervikt och nu när jag är normalviktig så har jag lärt mig att känna mig vacker både till vardags och fest och inte bara när jag är fullt uppklädd och uppsminkad utan även i soffhörnet med en pyjamas och en stor kopp te samtidigt som sambon håller om mig och ler.

3) Vad är skönhet för dig?
Skönhet är att må bra både fysiskt och psykiskt och själv känna att man tycker om det man ser i spegeln. Då speglas skönheten inifrån.

4) Du har 5 minuter att göra dig i ordning, hur gör du?
Jag tassar på foundation väldigt enkelt och snabbt, målar på lite kopparskimrande ögonskugga, mascara på övre ögonfransar, snabb rouge på kindbenen och borstar upp håret i en hög tofs.

5) Du har timmar att göra dig i ordning, hur gör du då?
Då smörjer jag in mig med serumolja blandat med nuxe skimrande olja, målar och suddar eyeliner på ögonlocken, blandar flera olika ögonskuggor och lägger lager på lager och suddar, målar med ögonskugga på nedre ögonfransarna, målar på mascara i flera omgångar och fyller i mellan fransarna med eyelinerpennan. Jag målar på rouge på kindbenen och lägger även på ett något litet skimmer på kindbenen. Jag lägger på highlighter på övre läpplinjen, direkt under ögonbrynen och längst in i ögongloben. Jag målar läpplinjen med en tunn penna och fyller på läpparna med ett läppglans. Jag målar på ögonbrynen med en beigebrun penna och borstar ut det ordentligt. Efter detta lockar jag håret i stora lockar och drar sedan igenom håret med fingrarna så det blir lite slarvigt lockigt och tuperar det lite grann för volym.

6) Du känner dig trött, trist och tråkig, hur glammar du till dig?
Med serumolja, sedan foundation blandat med nuxe skimrande olja, ett ljust läppstift och en plommonlila ögonskugga. Sedan använder jag rosefärgade lite större smycken.

7) Vad skulle du råda den som är en nybörjare när det kommer till smink?
Att gå till en butik och be om hjälp att ta fram rätt nyans på foundation och ett riktigt bra läppstift med lite skimmer.
hus303

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x