4 kroppsprodukter – minirecensioner

4 kroppsprodukter-1

Idag snöar det äntligen här i Malmö. Vilken lycka! Men så är det alltid, så fort man vill städa undan julen och plocka fram krispiga tulpaner så börjar det snöa här i Skåne. Så typiskt. Men än har vi julstök framme och jag ska njuta av snön. Ta en lång promenad med Estrid och sen ner till Sats. Jag får rasta av mig lite och hon får leka på Minisats. Nu när temperaturen fallit märker jag det direkt på huden. Man blir så torr och huden kan klia och kännas stram. Därför ska ni nu få tre produkter att investera i ögonaböj och en att undvika. I vart fall enligt mitt tycke och smak.

Avéne Cold cream body lotion är en underbar hudkräm från det franska apoteksmärket Avéne. Jag avgudar deras produkter och detta är inget undantag. Härligt doft, bra pris, dryg produkt och man blir mjuk och återfuktad. En solklart favorit!

The body shop tea body wash är en duschtvål som innehåller teatreeolja. Hela serien för kropp och ansikte är för fet hy och ska motverka acne och finnar. När jag hade finnar på ryggen så prövade jag denna tvål. MEN GUD vad uttorkande den var. Det stramade över hela kroppen. Så vi använde upp den som handtvål istället. Nej, acnebenägen hy ska INTE torkas ut. Den ska få fukt. Det här blev tyvärr ett bottennapp för mig.

Kiehl´s creme de corps body polish är en sagolik bodyscrub, och inte minst för den goda doften. Det här är en lite dyrare produkt och blir en riktig lyxig sak att ha hemma i duschen. Kiehl’s finns att köpa på Åhléns city vet jag och det var därifrån jag fick min. Denna bodyscrub masseras med fördel in på torr hy och sköljs sen av. Sedan följde jag upp med den riktigt krämiga bodybuttern från samma märke och serie och så doftade jag som en godis. En bra godis. Jag älskar hela denna ”soy milk & honey”-serie.

Erboristica mandelolja var min livräddare under min graviditet. Jag smorde in hela mig i den och när David masserade min värkande rygg använde vi alltid denna. Vilken dryg produkt, den varade i princip hela graviditeten och då använde jag den varje dag. Doften är magnifik, som en riktigt fräsch tvål med doft av linneskåp fyllt av nytvättade lakan. Löp och köp om du behöver en härlig olja. Nu på vintern är det olja som får bli räddaren i nöden för det är så kallt att kroppen behöver en riktigt fett och fuktboost. Ibland räcker inte bodylotions utan man får ta till det tunga artilleriet.

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
8 år sedan

Mandeloljan ser riktigt härlig ut! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Maria
8 år sedan

det är den verkligen! love it!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x