24 – det här får mig att börja gråta

börja gråta-1

Om jag säger såhär, vad får inte mig att gråta? Jag är en mycket känslig och lättrörd person. Fantastiska auditions på So you think you can dance eller american idol, tv-reklam om barncancerfonden, Estrids framsteg och romantiska gester från David. Sorgliga nyheter på tv:n, sexism, rasism och kvinnohat. Musik, teater och konst kan verkligen gripa tag i mig och få mig att tappa andan. Jag är en person som känner starkt. Stark glädje eller stark ilska. Det liksom sköljer över mig. Jag märker att jag, ju äldre jag blir, ändå börjat tagga ner lite och det är rädd skönt. Ungdomen präglades av oerhört starka känslor, på gott och ont. Det känns som min världsbild, bilden av mig själv och förväntningarna på livet har blivit mer nyanserat på senare dar. Jag hoppas dock att min känsliga sida stannar kvar, dock i den här lite mer nedtonade varianten. Jag upplever att den gör mig till en lyhörd partner, förälder och jurist. Att kunna vara empatisk och våga vara rak, ställa frågor och ha nära till känslor tycker jag är ett bra recept för att närma sig människor på ett varsamt och omtänksamt sätt.

börja gråta-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Rania { Rania Maria Photography}
8 år sedan

Svar: Hur mysigt som helst! Åh känslan av att se snön falla är underbar, men jag håller tummarna för att det faktiskt lägger sig hos er och att ni får ha lite snö ett tag! Det låter som en fantastiskt bra Nyårsafton! Heja lugnare tillställningar 😀

Petra
8 år sedan

Jag grät till Ett år med kungafamiljen igår kväll så vi spelar nog i samma liga 😉 Idag har vi 26 minus, några mil härifrån hade de 37 minus under natten. vi fick ”köldsmockan” som aftonbladet så få fint uttryckte sig och ni fick snön!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x