Mina mest inspirerande kvinnor just nu

I min frågestund fick jag frågan om vilka kvinnor som inspirerar mig. Jag älskar den frågan av den enkla anledningen att jag älskar coola kvinnor, som lyckas, som skapar, som makes shit happen helt enkelt. Och idag har jag fem va-va-voom coola femmes som bara är bäst helt enkelt.
blair
Edie, som driver bloggen Atlantic-Pacific. Hennes blogg är STOOOR och hennes dagens outfits är som små konstverk. Hon har en garderob att dö för och visar alltid vackra bilder. Förutom hennes förmåga att skapa kreativa och sagolika outfits så är hon en jäkel på att scouta fram rätt plats att fota outfiten på. Jag kan djupdyka i hennes bloggarkiv om och om igen!
gulan
Gulan Avci. ”Min” ordförande. Hon är ordförande för Liberala kvinnor nationellt och är modig, smart, vacker, välklädd, ensamstående med två barn och driver outtröttligt frågan om feminism, jämställdhet och kampen mot hedersrelaterat förtryck. Nämnde jag att hon är trevlig också!? Och så svarar hon alltid supersnabbt när jag hör av mig trots att hon är cirka Sveriges mest uppbokade kvinna just nu. Jag är så glad att hon kommer att komma på Liberala kvinnors Skånes årsmöte för verkligen alla borde få en chans att höra henne tala och debattera. Dödscool! En riktig förebild för mig!
IL
Of course Isabella Löwengrip, aka Blondinbella. Hon är en sådan enorm förebild för mig. Snäll, smart, entreprenör, superbloggare, tusen bollar i luften, hus, man och två barn. Åh, så cool! Vems hand ska man egentligen behöva skaka för att bli BFF med henne? Hennes bloggresa är precis som den jag drömmer om att göra. En stadig blogg med många följare och massvis med jobb och sidoprojekt sprungna ur den.
linda hallberg
Linda Hallberg, Sveriges utan tvekan bästa mage up artist. Hon är hands down en riktig konstnär. Allt i från vardagliga bassminkningar till mästerverk där hon har fått sitt ansikte att se ut som en tavla, en rymdblomma, en zombie en..ja listan fortsätter! Nu är hon egen företagare och har precis lanserat sitt eget sminkmärke. En driven businesswoman och jag är full av beundran.
sriwanna
och fina Annica, som driver bloggen Sriwanna. Hon är en FANTASTISK fotograf och det som inspirerar mig så är att hon verkligen har ett eget uttryck i bilderna. Jag kan se på vissa av hennes bilder och bara genom bildens look veta att det är hennes bild. Det inspireras jag av och drömmer själv om att ha ett tydligt bildspråk i mina bilder.

Vem inspirerar dig?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x