Ritual of light finns i mitt badrum just nu

ritual of light-1
Denna flärdfulla duo, the ritual of light, fick jag i present och jag ÄLSKAR dem. En krämig duschfoam (skum?) och en fluffig body cream. Det är som jul, glitter, nyår och spa i mitt badrum. Allt på en och samma gång. Nu när det är så kallt ute och faktiskt rätt kyligt i lägenheten är det så skönt att efter jobbet och den kritiska timmen mellan 18 och 19, äntligen få hoppa in i duschen efter att skrik, bråk och trött förskoledotter har avstannat för dagen. Bara låta det heta vattnet strila, låta dagens studio ett spela i bakgrunden och efter duschen smörja och ta hand om kroppen. Efter den duschen är kroppen och sinnet sköna och avslappnade och det är världsbäst att få krypa ner i sängen med en kopp te, en man (ja alltså inte en random utan min då) och valfritt från Netflix, HBO och Viaplay. Ja, nu prenumerera jag på alla och det är aningens extensivt, men så har jag heller aldrig varit måttfullhetens ansikte utåt.

Speaking of beauty och härliga skönhetsprodukter. Dags för Skincitys lucköppning. Vad gömmer sig bakom dagens lucka? Jo, 30 % på Bare minerals så nu kan vi äntligen gotta ner oss i smink! Vi börjar med complexion rescue, en färgad dagkräm som jag själv så SÅÅÅÅ sugen på. Ganska svag täckning men däremot supersnabb att få på, på morgonen. Perfekt för en busy girl med andra ord. Åh, nu till det som får mina tår att krulla sig! Ögonskuggspaletter! Nu med rabatten är bare minerals paletter så prisvärda. Och som vanligt faller mitt val på en palett med neutrala färger som passar prick alla. Ready eyeshadow 4.0 i ”the truth”. Och sen, räddningen för en trött blick är Stroke of light. En ljusreflekterande concealer som är PERFEKT under ögonen och trollar bort mörka ringar.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
7 år sedan

Jag har också en body cream från Rituals, dock inte denna flärdiga utan en annan. Men den är också så vansinnigt härliga att smörja in sig med efter duschen. Ha en fortsatt fin dag. Kram Annika

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Annika
7 år sedan

de är alla så flärdiga tycker jag! fluffiga och lyxiga!

Under Mina Vingar
7 år sedan

Känner igen det där med timmarna 18-19. Heligt. Haha. Har du testat rituals babyprodukter? Lövly :*

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Under Mina Vingar
7 år sedan

nej jag har ännu inte testat dem, men roligt att du pratade om dem för jag ska skriva om dem i nästa veckas veckonytt. Kram!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x