En hotellnatt med Formula Pura

hotellnatt-1
Efter julbordet checkade jag in på hotell mäster johan.
hotellnatt-2
Hej hej, här är jag. Lite trött efter julbord och redo att krypa in i en morgonrock.
hotellnatt-3
Jag släppte in den svala kvällsluften…
hotellnatt-4
släckte ner badrummet…
hotellnatt-5
och tände ljus.
hotellnatt-6
Sedan kröp jag ner i ett varmt skumbad. Efteråt svepte jag in mig i den fluffiga morgonrocken, sjönk ner i sängen och somnade till CSI. På morgonen vaknade jag och låg kvar och drog mig i sängen länge. Jag kollade morgontv och tog mig sakta ner till frukosten.
hotellnatt-7
Här satt jag sedan i lugn och ro. Jag drack flera koppar te, tog mig igenom hela DN utan att bli avbruten en enda gång och atmosfären i restaurangen var så härlig. Sen älskar jag att de hade ostindia som frukostporslin!
hotellnatt-8
Det är nog många som tycker det är helt knasigt att bo på hotell i sin egen stad och jag håller till viss del med. På kvällen ringde jag David och var lite ledsen. Jag blev så drabbad av jante och kände mig dum. Här lägger jag pengar på hotell när jag borde vara hemma, sköta hem och barn, vara pliktskyldig, sparsam och allt annat än over the top. Och vet ni då vad David sa? Han sa ”Men Frida, detta är anledningen till att jag älskar dig. Att du alltid gör vardagen härlig och speciell. Du gör våra liv innehållsrika med dina ideér och påhitt”. Hur fint!? Så på morgonen åt jag min frukost med bättre humör och tänkte att nu när jag ändå är här så måste jag ju passa på att njuta!
hotellnatt-9
Kolla för övrigt in innertaket på hotellet! <3
hotellnatt-10
Efter frukosten tog jag mig upp igen till rummet.
hotellnatt-11
Jag sminkade mig. Åh vilken lyx att få sminka mig långsamt och utan en familj som ”bara måste” göra något i badrummet hela tiden. Jag testar just nu lite nya produkter från Deborah från den nya serien Formula Pura. Serien väckte mitt intresse för att den är snäll mot både huden och naturen. Innehåller till exempel inga parabler, mineraloljor och doft, allt för att minimera risken för allergier. Just nu testar jag seriens foundation och jag älskar den. Bra pris, semi-matt täckning och innehåller spf!
hotellnatt-12
Till ögonen testade jag seriens eyeliner och mascara. Recension kommer! När det kommer till ögonskugga följer den här paletten, i nyansen ”we are golden”, med mig överallt! LOVE IT! 5 neutrals varav 3 är matta och 2 skimriga och den PERFEKTA paletten.. Passar massa olika hudtoner och innehåller egentligen de enda fem nyanserna du behöver. Och priset? 75 ynka kronor. My god! Den kommer i 7 olika uppsättningar och jag vill ha allihop! Paletten hittar du här. 
hotellnatt-13
Men nu till det bästa jag vet för tillfället. LÄPPSTIFT! Som ni ser är jag helt såld på bäriga lila nyanser och den till höger var den jag bar på julbordet. Denna är i nyansen ”06-intense fuxia” och ingår också i den nya kollektionen från Formula Pura.

Hotell, skumbad och nytt smink, ibland är livet ofattbart härligt!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
7 år sedan

Men åh, vad gulligt sagt av David. Och vad härligt att du tillslut kunde njuta av hotellvistelsen med gott samvete. Det är du värd. Kram Annika

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Annika
7 år sedan

tack fina du! ja, det blev bra tillslut!

Zara
Zara
7 år sedan

Åh, herre, det låter ju helt ljuvligt!! Jante kan ta sig i brasan, en hotellnatt på egen hand är varje småbarnsmor värd… You go girl!! 😘

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Zara
7 år sedan

så sant min älskling, så sant!

Caroline
Caroline
7 år sedan

Jag och min kompis tog också in på hotell här i Malmö, först gick vi på gravidmassage 😉 Kanske knasigt men sååå skönt!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
7 år sedan

men ååååh så lyxigt! helt rätt! bra gjort sister!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x