Nu betyder julen åter allt

nytt om livet-2
Nu är allt så mysigt ska ni veta, nu när Estrid förstår mer om julen än vid förra årets jul. Nu är vaknar hon och går direkt fram till sin presentkalender och så öppnar vi dagens lilla klapp. Det är min mamma, Estrids mormor, som gör kalendern. <3 Idag fick Estrid en liten julängel att hänga i granen. Sen satte vi oss i sängen och kollade årets julkalender och jag ÄLSKAR den redan. En äkta klassisk feel-good julkalender.

Äntligen fredag! I helgen blir det hektiskt för oss båda. David har fotouppdrag både på lördagen och söndagen. Jag själv ska föreläsa för liberala ungdomsförbundet (LUF) om jämställdhet, på söndag. Thank god för våra familjer som alltid ställer upp. Min syster och svåger ska ha vänner över på söndagen och baka med dem och deras barn. Estrid ska vara där på söndagen och det kommer bli så mysigt för henne. Kvalletid med moster!

Men nu till dagens alla tips. Först vill jag tipsa om att min frågestund fortfarande är igång så du inte glömmer ställa din fråga. Men nu till dagens bästa, Skincitys julkalender!
nytt om livet-1
Idag erbjuder Skincity 40 % (!) på Rodial. Ett märke jag aldrig testat men är nyfiken på. Mina tre heta tips på sådant jag själv vill testa efter otaliga hyllningar på nätet är följande. Dragon’s blood eye mask, en riktig plumpingmask för ögonen. Den innehåller hyaluronsyra som är återfraktande och ger ett fräscht intryck för trötta ögon. Vill ha denna alltså! Hela Dragon’s bolod-serien är en lyxig serie som är all about att förbättra hudens elasticitet och fuktnivå. Nu kan man köpa ett kit med sculpting gel, mask och ögongel. Dragon’s blood collection är för dig som är en skincarediva helt enkelt! Mitt sista tips från Rodial är Pink Diamond instant lifting mask. En uppstramande, lyxig sheet-mask som omedelbart ger huden intensiv återfuktning och ny lyster.

Men, nu är det såhär att Skincity erbjuder en bonus i varje lucköppning och dagens bonus är fantastisk och något jag själv kommer satsa på. Meet your mask-kit från Peter Thomas Roth. En lyxig samling av alla masker från PTR och för endast 249 kr. *plockar fram plånboken*.

Påminnelse om mitt affiliatesamarbete med Skincity.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x