En påskafton med snöblandat regn

påskafton-1
Vår påskafton inleddes med att jag förvirrad vaknade i sängen, i vilken Estrid inte låg. Hon hade sovit hela natten i sin egna säng!! My god! Jag tassade upp och låg och läste en timme på soffan innan lillskruttan kom upp. Då satte hon sig bredvid mig och kollade Barnkanalen och jag läste ut min bok. Sedan åt vi frukost och slutligen väckte vi David. Sen hade vi en lugn och skön dag, David städade lägenheten och jag tog en sväng förbi gymmet (!). Jag vet, major chock! Vid tretiden åkte vi hem till mina föräldrar. Där väntade Paula, Fredrik, Asta, mormor och morfar och såklart påskägg till lillskrutten.
påskafton-2
Jag var påskfin i gul tröja från Lindex och svart pennkjol också från Lindex.
påskafton-3
Vi satt i soffan och pratade och tittade på Estrid som lekte med Asta. Sen åt vi middag. Lite ägg, sill, laxrullar osv till förrätt och sedan hade min mamma gjort gudomligt lamm till huvudrätt. Till den serverades krämig potatisgratäng, vitlöksstekta grönsaker och rödvinssås. En av livets godaste måltider.
påskafton-4
Estrid var nöjd och glad över innehållet i äggen.
påskafton-5
Mågaämnena (svärsönerna) fick strumpor och syrran och jag vars en handtvål från LÓccitane. Mor och far vet precis vad som går hem!
påskafton-9
Titta bara så fint!
påskafton-6
Min syrra var PEPP på påsken!
påskafton-7
Pappi! <3 Han var hjälte som gick ut på kissrunda med Asta trots att påskkvällen kom med snöblandat regn (!?).
påskafton-8
Mamma var kvällens hjälte i köket!

Även denna morgon har jag tassat upp innan min lilla familj. Jag ligger på soffan och bloggar och lyssnar på radion och inne i sovrummet ligger två små gullisar och kramas. Och snarkar ihop! <3 Ute lyser solen och än har vi två heldagar lediga tillsammans! Underbart!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
7 år sedan

Ser ut ha varit en härlig helg tillsammans med nära och kära:-)
Själva har vi bara tagit det lugnt här också och ätit middag med familjen mm.

Du får ha en fortsatt fin påskhelg!

/Petra

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Petra
7 år sedan

Det låter som en fin påsk! Kram!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x