Event med Redken

Förra veckan var jag på ett megahärligt event hostat av Larsson & Lange för releasefest av Redkens nya schampo och balsam i serien Nature + Science. Jag kommer återkomma till produkterna. Först måste vi götta oss lite i eventet. Det hölls inne på baren care/of bar som är specialiserad på cocktails.

Jag fick en alkoholfri drink med smak av lakrits. ALLTSÅÅÅÅÅ! <3

Det var massa härliga kvinnor på eventet. Till exempel Eddie Fischer som jag bara äääälskar. Vilka outfits! Och kvinnan på bilden, Ebony Anderberg. Hur kan man ens vara så jäkla fierce!? Dessa kvinnor är huge på insta! Några andra godingar som var på eventet var Johanna, Mathilda och Sabina. Lyckligast blev jag när finaste Kajsa trippade in. Nybakad tvåbarnsmamma och lika ljuvlig som alltid.

Ska ni snacka produkter nu? Ja, men såklart. Jag vet alltså inget om schampo och balsam så jag lyssnade nyfiket när vi fick en presentation av dessa nyheter. Redken har under en lång tid forskat och provat ingredienser för att få fram en högkvalitativ produkt men som är snällare mot miljön. Flaskorna är bättre för miljön, produkterna är helt veganska och innehåller inga parabener, sulfater eller silikoner. Vi fick med oss produkter hem att testa och jag är sååååå nöjd! Jag har testat den orange/bruna serien som heter all soft.

Och här är jag! I vintageskor från Bruno Magli, skärp från asos och klänning från Baum und Pfergarten.

Här är Jesper från Larsson och Lange. Alltså jag gillar verkligen honom. Längtar efter att låta Jesper sätta saxen i mitt hår.

Drinkarna fortsatte att langas ut och vi åt mat från raw food house.

Produkterna presenterades på olika modeller. Här är då modellen för serien Color extend. Det är den rosa serien och passar dig som färgar håret och behöver bibehålla färg och glans.

Här är modellen som fick använda serien all soft. Det är den gulbruna serien som jag fick med mig hem att testa. Den här serien gör håret siiiiiiiilkesmjukt och återfuktar maximalt.

Slutligen har vi den blekta blondinen med stressat hår. Hon bör använda den blå serien, extreme, som passar dig med hår som slits av färg och styling och behöver hjälp att bibehålla kvalitén och undvika skadade toppar.

Här kan du läsa mer om alla serierna.

Fylld av systerskap, hårvårdskunskap och en goodiebag rikare körde jag bilen hem. Underbara liv. En dag i pyjamas är bara underbar för att man en annan dag glammar till sig på event. Och events blir bara sådär sprudlande härligt om man har långsamma hemmadagar med ananastofs på huvudet.

Tack Larsson & Lange för att jag fick komma. Jag kände mig glad, speciell och uppskattade att lära mig mer om Redken.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x