vecka 33.

Jag skriver detta tidigt på morgonen innan vi ska lämna Estrid i skolan för skolstart. Tvåan! Herregud! Vips är det ett nytt läsår och det känns stort, hisnande och lite skrämmande att tiden går så fort. David går nu in i sista året på sin utbildning och sen är han klar. Och jag då? Ja, jag vet inte. Jag fortsätter som influencer, spänd inför vad som kommer hända denna termin för min del.

Det som känns extra bra för min del är just det här med att återgå till rutinerna. Att jag lämnar Estrid på skolan, går och tränar, kommer hem och sen har en to do-list som jag betar av. Inte för att maxa hur mycket jag hinner med utan för att få något gjort. Jag har lätt för att känna mig stressad och överväldigad. Och en lista hjälper mig att tvinga min hjärna på att fokusera på en sak i taget.

Sängbordet är fyllt med en härlig bokhög. För jag ska nämligen inleda denna termin med en 30-dagarsutmaning. Läsa varje dag i 30 dagar. För vissa är detta inte utmanade alls men för mig är det det. Ofta så fastnar jag i scrollandet eller framför tv:n. Jag har sömnproblem och sover skruttigt så en del i att verkligen fokusera på det är att gå och lägga mig i tid, läsa och sen somna. Kom gärna med boktips! Jag kommer såklart dela vilka böcker jag läser.

Vi har en lugn vecka med inte så mycket inplanerat. Skolstart idag som sagt och avslutning på biblioteket imorgon för ”sommarboken”. Estrid har kämpat på så bra med sin läsning och kan kamma hem en härlig belöning efteråt. Och om hon kan kämpa med sin läsning kan jag kämpa med min.

Imorgon kommer du kunna läsa ett blogginlägg med tips på de snyggaste skorna inför hösten!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x