Veckonytt #296

Dagen är här! Bloggen är tillbaka från sommarlov, kalendern ska tecknas full, imorgon börjar Estrid skolan igen och hela jag skriker TERMINSTART! Det är min typ av 1 januari och jag älskar känslan som sprider sig i mig nu. Jag inledde min arbetsvecka med att vakna tidigt, läsa en stund (jag återkommer til det här med läsningen), gjorde en take away-latte och åkte ner till bryggan. Sen badade jag i ett helt stilla hav och satt sedan och läste i solen och drack kaffe. När jag kom hem hade familjen precis vaknat. Nu sitter jag i biblioteket full av iver och inspiration!

För många är höststart detsamma som rutiner! Åh vad jag älskar dessa rutiner. Jag har varit krasslig de senaste dagarna och längtar tillbaka till gymmet. Hur snygg är inte denna träningsdräkt? Så snabb och stark man ser ut i denna!

Hösttermin är dock inte detsamma som höst! Var sak har sin i tid och tids nog kommer vi njuta höst. Men nu ska vi förlänga sommaren och fortsätta grilla, äta i trädgården och bjuda hem vänner på enkla middagar mitt i veckan. För mycket av den lättsamma härliga tiden på sommaren går faktiskt att ta med sin in i den nya terminen. Hur fint är inte det här porslinet? Perfekt att duka med och bjuda på enkla soppor, grytor och sallader.

Ett annat sätt att förlänga sommaren är att sitta ute med massa tända ljus. Och för att inte det ska blåsa ut hela tiden är LED-lampor så smart tycker jag. HM har både långa smala LED-ljus såväl som LED-blockljus.
Även om jag är all for att förlänga sommaren så unnar jag mig att längta efter höstmode. Att få sitta och leta inspiration, planera outfits och min höststil är såååååå roligt tycker jag. Den här blusen är helt otrolig tycker jag! (adlink). Så användbar! Med jeans, kostymbyxor och kjol funkar den till jobb, middag och fest.
Otroliga kostymbyxor! Ett måste i höst! (adlink)
Sommargarderoben behöver inte plockas undan prick nu! Den går att använda länge till bara genom att lägga till lite varmare plagg. Som en snygg och chic tjocktröja. Då funkar sommarkjolarna och shortsen länge till. Den här tröjan ser så lyxig ut (adlink).
I år ska jag unna mig ett nytt set i kashmir. Det är det lyxigaste, finaste och mysigaste jag vet. Och perfekt för mig som får kli på huden av ull. ARKET har alltid så fina kashmirplagg! (adlink)

Och mjuka härliga kashmirbyxor! (adlink)

Sommarens it-plagg, den långa jeanskjolen, kommer fortsätta vara trendig i höst och kläs varmare med tjocktröja, och i höst med strumpbyxor och stövlar. Så snyggt! Jag har en vit och en blå jeanskjol, men den här grå blev jag också väldigt sugen på. (adlink)

Om kashmirset inte passar din plånbok vill jag tipsa om det här fina setet i kabelstickad bouclé (adlink). Också så mysigt och chict!

Nu önskar jag dig en underbar måndag!

Kram F.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x