veckonytt #282

Jag har haft en underbar morgon! Lugn och skön och den inleddes med en promenad med Estrid för att lämna henne i skolan. Därefter tog jag en morgonrunda runt om hästhagarna och ner mot vattnet. Solen lyser och himlen är knallblå. Solen inte bara lyser, den känns varm mot ansiktet! Nu sitter jag i biblioteket med tända ljus och morgonens första kopp kaffe. Jag är iklädd ett härligt loungeset, med en enkel sminkning och håret är inoljat med hårolja och uppsnurrat med en klämma. Kvinnan jag vill vara är ett faktum i denna stund. Det är viktigt för mig att göra måndagen härlig och inspirerande. Då sätter jag liksom tonen för veckan. Och det är en härlig vecka! Imorgon kommer veckans dagboksinlägg och då berättar jag mer om veckan som kommer. nu är det dags för ett härligt veckonytt. En dos inspo att kicka igång din vecka med. Först ut är det här skärpet (adlink)! Skärp är en OTROLIG accessoar för att styla din redan befintliga garderob på en mängd olika sätt.

Minikjolen är ju HET HET HET i vår och sommar och om du vill slå två trender i en smäll så satsa på en minikjol i tweed. Den här känns så vårig och mysig! (adlink)

Oj oj oj vilket otroligt spetsset! Du hittar blusen här (adlink) och byxorna här (adlink). Ni vet ju att jag är en slav för set! Tycker det är så snyggt och stylingmöjligheterna blir oändliga!

Alltså WOOOOOOOW!!! ATP Atelier har släppt den här våriga väskan med synliga lädersömmar. Jag tycker den är otrolig och en väska att använda forever. Den är så tidlös!

Ett av mina favoritsmyckesmärken of all time är Pearl Octopuss.Y och nu finns dessa statementörhängen och jag tycker att de är helt otroliga!!

Som vanligt när våren är på ingång blir jag såååå sugen på pasteller. Globen lighting har släppt dessa lampor som kommer i olika pastelliga färger och jag tycker de är helt otroliga! (adlink)

Ett sätt att höja modegraden i sina outfits är att styla med basplagg men som har en detalj. Man kan exempelvis styla en kjol med en svart t-shirt, men looken kan bli för enkel. Den här t-shirten som är croppad i ryggen (adlink) har just den här lilla detaljen som gör att den ser så high-end och lyxig ut! Den som är händig med symaskin kan säkert göra något liknande av en oversized t-shirt som man redan har hemma.

Copy paste på att jag vill se ut prick såhär hela våren! Den croppade blazern är väldigt snygg och jag tycker den är särskilt smickrande på oss med höfter och/eller rumpa. En längre kavaj kan vecka sig konstigt medan den droppade varianten sitter så snyggt ovanför höften. Du hittar kavajen här (adlink).

Här är en annan otrolig outfit! Jag försöker fortfarande klura ut hur jag ska bära en topp som denna (adlink) utan något under och utan att brösten trillar iväg åt alla håll. Tejp?!

Slutligen, våren IT-jacka!! Trenchcoaten! Som vanligt. Ett klassiskt plagg som kommer åter varje säsong. I år kan du välja precis vilken modell och färg du vill ha för alla är så on point! Jag själv är sugen på en sådan här croppad trenchcoat. Det känns modernt och fräscht. Du hittar den här (adlink)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x