Veckonytt #274

ÄNTLIGEN BÖRJAR JAG JOBBA!!! Tjohooo!!! Såååå pepp på denna dagen! Jag älskar höstterminsstarten och jag längtar efter att börja jobba, skapa, bli inspirerad, växa och ta mig an nya mål! Hur kul ska det inte bli med jobbkläder, höstkläder, böcker, inomhusmys osv? Men innan dess så har vi fortfarande varma dagar. Och för er som ska vara inne på kontoret dessa dagar vill jag slå ett slag för denna svala linnekostym. Hur underbar? Den ärmlösa kavajen finns här (adlink) och byxorna här (adlink).

I samma kollektion finns även den är underbara linneklänningen! (adlink).

Hos Monki hittade jag den här underbara klänningen (adlink)! Så snygg nu när vi är solbrända och bara sådär sommarhärliga!

En härlig jumpsuit är också ett snyggt och chict sätt att vara välklädd på jobbet, men samtidigt hålla sig sval. Den här är ju heeeelt underbar! (adlink) Älskar stylingen med mules med låg klack och den stora kedjan. Copy paste på detta!

Här kommer ett härligt budgettips på en fin, sval klänning som funkar bra på kontoret!

Jag passar på att köpa härliga perenner när sommaren går mot sitt slut. Dels är de ofta på rea och sen är det roligt att veta att när våren kommer så har man härliga godbitar som kommer komma fram. Jag är så sugen på dessa stora snygga krukor från Brafab.

Åh här kommer en lyxig lyxig lyxig drömlampa! Den här lampan hade jag gäääärna haft i biblioteket! (adlink).

Har du trista, trådiga och sträva handdukar hemma? Det är inte livskvalité! Att ha fluffiga, mjuka och vackra handdukar hemma gör så mycket för att få den där lyxiga hotellkänslan hemma! Jag önskar mig dessa fina från Newport!

Och givetvis, en vacker och lyxig handtvål gör också så mycket!

Visst har det varit underbart med alla blommor vi haft i trädgården nu över sommaren? Ta med dig känslan in i hösten genom att fylla rummen med vackra krukor med grönskande plantor. (adlink)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x