Veckonytt #309

Nu är den här! Veckan med första advent! Så otroligt mysigt! Och det kommer precis rätt för mig. Jag är i stort behov av allt som är mjukt och härligt. Och bara bli inspirerad, unna mig, vardagslyxa och lägga lite extra tid på hår och smink och outfits. Bara göra det härligt helt enkelt. Det återspeglas i allt härligt mode jag visar denna vecka. Först ut kommer ett litet tips. H&M har dessa seamless trosor som är underbara att bära under träningsbyxor. De finns bara kvar i XL så detta är tips till all my ladies med lite extra junk in the trunk.

Vinrött är vinterns stora trendfärg! Den här blusen tycker jag är helt otrolig (adlink). Den finns även i svart.

Jag drömmer om att ha en garderob full av festplagg från by Malina. Jag tycker de gör sagolika plagg! Som den här glitterdrömmen!!! (adlink)

Och den här supersexiga härliga LBD med fransar! Så cool, sharp och va-va-voom! (adlink)

Hur coolt och snyggt med en croppad kavaj? (adlink)

Här kommer ett litet stylingtips. Om du känner att du blir stor och otymplig i dunjacka vill jag rekommendera att du tittar på en modell som går att dra åt i midjan. Bara det lilla knepet gör så mycket för siluetten. H&M har två superfina jackor inne nu. Den här marinblå.

Och en variant i beige.

Och back to va-va-voom! OMG vad denna klänning ger mig habegär! (adlink).

Jag letar fortfarande efter den perfekta läderkappan. Så sjukt snyggt! (adlink)

Slutligen kommer här ett tips till er som vill ha finskor men inte vill eller kan ha höga klackar. Dessa satinballerina tycker jag är helt underbara! (adlink). Perfekta för the holidayseason!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x