veckonytt #295

Åh nu spirar verkligen våren! Ja i mitt hjärta! Utanför fönstret blåser de skånska vindarna så de knakar och knastrar i fönstrena. Men jag känner den där längtan efter de första solstrålarna mot ansiktet, pastellerna i garderoben och hur det knoppar sig i trädgården. Ett sätt att börja få in lite pasteller i den nuvarande vintergarderoben är att använda accessoarer. Hur fina är inte dessa hårspännen i satin (adlink).

Herregud! Detta är den finaste kjol jag sett på länge!!!! (adlink)

Har du någon fest eller happening framför dig? Och ingen aning om vad du ska ha på dig? Här är lösningen! Det här är en helt otrolig klänning som du kan bära med strumpbyxor och stövlar eller stövletter nu när det är kallt. Och i sommar är det den perfekta sommarklänningen. Sagolik färg har den också! (adlink)

By Malene Birger är ett märke som gått upp och ner för mig. För många är sedan älskade jag det men sen ändrades estetiken och det kändes inte längre lik härligt. Det klickade inte för mig. Men de senaste åren tycker jag Malene Birger gått från klarhet till klarhet. Den här lyxiga blusen är helt otrolig och hamnar på drömönskelistan!

Jag bär ALLTID guld! Men helt plötsligt har silver för första gången börjat locka mig! De här statementörhängena från Lié Studio är otroliga tycker jag.

Jag är sugen på att göra om lite i sovrummet och har bytt ut bänken framför sängen. Blev inspirerad av denna bild och ljuslykta. (adlink).

Stickad t-shirt? Ja, tack! Kashmir? Ja, tack! Kornblå färg? Ja, TACK! OMG! Denna tröja är perfektion! (adlink)

En enkel svart slingback med en lägre klack är verkligen den perfekta skon! Man kan bära den en hel arbetsdag och den får vilken outfit som helst att kännas chic och lyxig! Dessa snygga finns hos & other stories och de finns också i rosa! OMG! Spana in dem här! (adlink)

Åh, nu börjar jag längta efter att bära trenchcoat! Jag har en beige/mörkbrun variant i blockfärger. Men beige och svart är också otroligt fin! Wow, jag älskar denna trench! (adlink)

Ellos har släppt badklädesnyheter and I’m dying!!! (adlink)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x