Veckonytt #196

Ny vecka nya tag! Jag känner verkligen förändringens vindar blåsa och jag är nyfiken på framtiden. Så det är med mycket energi och pepp jag skriver dagens veckonytt. Först ut är denna magiska kavaj från 2nd day (adlink). Höstperfektion!

Detta ÄR höstens mest perfekta jeansmodell! Och givet det braiga priset är det definitivt en byxa jag tycker du ska vara modemodig nog att prova. De finns här (adlink).

Johanna Bagge har bloggat ett grymt bra inlägg om pormaskar. Jag läser och tar till mig och blir genast sugen på en djuprengörande lermask!

Läser du Ebbas blogg? Om inte, så gör det! Jag tycker så mycket om hur hon beskriver verkligheten och vardagen. Som i detta inlägg där hon skriver om vikten av att påminna sig om allt som faktiskt BLIR gjort istället för allt det som inte blir gjort. Himla bra tycker jag som alltid tjatar om att se allt du har istället för allt det du inte har osv. Det är verkligen en bra mindsetövning.

ÄLSKAR detta inlägg hos Elle om höstens trendigaste nagellack!

Career girl daily har skrivit ett härligt blogginlägg om 5 tips på att få ordning på sitt liv. Jag älskar det!

Det är få saker jag har ett så OTROLIGT längt efter som efter en öppen spis. Det finns väl inget härligare än knastret och värmen från en öppen eld en ruskig höstkväll? House of Philia inspirerar som vanligt med sitt sagolikt vackra hem.

Slutligen, låt oss bli alldeles betagna av denna magiska influencer, Atlantic Pacific! Hennes garderob är inget annat än magi! Kolla bara in samlingen av fluffiga färgglada fuskpälskappor. Det är sannerligen MAGI!

ha nu en fortsatt fin dag min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x