Veckonytt #269

Jag läste nyligen om den här masken och blev så nyfiken! ”En återfuktande sovmask som dränker huden i fukt och hjälper till att plumpa ut huden samtidigt som den bekämpar de synliga tecknen på trött och glåmig hud.” Jag är verkligen sugen på att testa! Den finns här (adlink).

Nu drömmer jag om allt trädgårdshäng som är alldeles runt hörnet. Hur ljuvligt hade det inte varit att servera frukt, kakor, mackor osv på det här MAGISKA våningsfatet? (adlink).

Att ha en vacker karaff har gjort så mycket för mitt vätskeintag. Varje morgon fyller jag den och sen är målet att ta slut på två stycken karaffer innan kvällen är slut. Det är också trevligt att ha en vacker karaff bredvid sig på skrivbordet. Det skapar en härlig känsla. Du hittar denna karaff här (adlink) och den finns i olika färger på kulan.

Och på tal om karaffer vill jag även tipsa om den här från Artilleriet (adlink) som jag tycker är HELT OTROLIG!!! WOW WOW WOW! Den är som ett smycke! Och stor! Den rymmer 2 liter!

Från samma märke finns även en mindre kanna som är perfekt som mjölkkanna (adlink). SÅÅÅÅ fin! Dör! Dessa hamnar direkt på önskelistan!

Om du ska få någon lyxig fest i sommar så vill jag tipsa om den här dyrgripen. Dyr ja men SÅ fantastisk! och en tidlös klänning du kan bära sommar efter sommar. Jag är besatt! Du hittar den här (adlink).

Om du r¨åkar ha 10.000kr över och inte vet vad du ska lägga dem på (i wish!) så vill jag tipsa om den här magiska capen från Toteme! (adlink).

Alltså du bara MÅSTE ha det här setet i ditt liv i sommar!

Åh vilket vackert halsband! (adlink)

Här är ett annat magiskt set som bara måste in i garderoberna world wide!! (adlink)

Hoppas du haft en fin måndag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x