Best of Frida – mina bästa inlägg om självkänsla

Jag får jättemånga frågor om jag har bloggat om självkänsla, ätstörningar, banting och hur man hittar tillbaka till sig själv. Och OM jag har. I detta inlägg har jag samlat mina mest lästa inlägg om självkänsla.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika
3 år sedan

plöjde alla! 80-talsmänniskan är ett fantastiskt koncept. att läsa om att varsamt kombinera det man vill för hälsan i sin vikt, och samtidig tälska och respektera kroppen man är i och den historia den bär på, och att unna sig själv njutning och omvårdnad snarare än skam… så nyanserat och finstämt!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x