5 söndagstips

Jag vill tipsa om den här boken, the happiness advantage. Den är SÅ bra och en riktigt tankeställare. Är du en sådan som tänker att bara du blir framgångsrik så blir du lycklig? FEL! Denna boken visar det jag också alltid säger att först kommer lyckan och sedan kommer framgången. Det är en bok som handlar om ett område inom psykologin som heter ”positive psychology”. Jag fick låna den här boken av Hedda och tycker den är så bra. Jag vill verkligen tipsa dig att läsa den!

Jag och David har precis sett klart säsong 2 av the Witcher. Herregud så bra, spännande och ja, the Witcher är orimligt het! Du bara måste se den! Den finns på Netflix.

Jag bara ÄLSKAR att göra ansiktsmassage! På youtube finns det massor av härliga videos men denna gillar jag verkligen! Det är en underbar ritual att ge dig själv en ansiktsmassage på kvällen. Och det gör under för huden.

Jag fick ett pressutskick med denna ansiktsrengöring, Sensai Cleansing milk (adlink) och HERREGUD!!! Jag vill aldrig använda något annat! Doften, känslan, glowet, resultatet. Jag är besatt! Använder denna varje morgon nu till min morgonrengöring!

Just nu lyssnar jag non stop på denna podd, Sektpodden! Den drivs av Emma, som var medlem och pastor i Knutbysekten, och Rigmor Robert, som är psykolog och under många år enligt Knutbyssekten var deras största fiende. I sektpodden talar Rigmor och Emma om sekter och sektliknande beteenden. Allt från det lilla i relationer till stora sekter och diktaturer. De har även gått igenom allt som hände med Svenska akademin och kulturprofilen. Alltså SÅ bra! Finns där poddar finns.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x