Veckonytt #242

Idag vaknade jag till en alldeles magisk överraskning. Estrid hade gjort frukost till oss, inklusive kaffe! Herregud, kan man få detta varje morgon? Dagen har gått i ett med träning, läkarbesök, fotande och filmande till ett samarbete och sen tog jag tag i mailen. Vips var det dags att hämta Estrid, äta middag så nu passar jag på att skriva lite till er. Estrid och David facetimar med farmor och farfar så nu har jag en liten stund här i soffan.

Jag vill tipsa om dessa underbara byxor från COS (adlink). Jag ser det här överallt nu, tights med slits i benen. Jag tycker det är riktigt snyggt. Kom ihåg denna trendspaning.

En annan trend är den lilla silkesscarfen. Så snyggt runt huvudet som en sjalett, och gärna med en hatt över, eller runt halsen. Den här vackra scarfen kommer från Arket (adlink).

Jag är alltid på jakt efter vackra möbler till biblioteket nu när vi gör om där inne. Den här multimöbeln från Ferm living tycker jag om. Snygg både som pall, nattduksbord, soffbord eller tidskriftssamlare. Du hittar möbeln här (adlink).

Ferm living levererar så himla mycket fina höstnyheter. Som den här vackra lampan. Den är så liten och nätt och kan passa in i vilket rum som helst. Jag gillar den så mycket! Du hittar den här (adlink).

Och på tal om höstnyheter så fick jag en fråga om vilka nagellack man ska satsa på i höst. Här är en härlig artikel med inspiration till hur du ska se ut om naglarna om du vill följa färgtrenderna.

Jag har inga grå kostymbyxor och känner att i höst är hösten jag uppdaterar garderoben. Jag är väldigt sugen på dessa från Ellos. Kanske jag även passar på att köpa den matchande kavajen till. (adlinks)

Ni frågar alltid om mitt glow (och jag ÄLSKAR DET!) så här kommer ett fint glow-tips. Filorgas oxygen glow mask! Såhär står det om masken: ”Denna expressmask är berikad med en syresättande booster, hyaluronsyra och avgiftande L-Enzyme för att ta fram en klarare och bättre återfuktad hy. Masken hjälper till att fylla ut och jämna ut huden och ta fram en ungdomlig, daggfrisk glow. Masken har en omedelbart återfuktande effekt tack vare dess hydrailluminerande textur med integrerad Photoperfector HD-teknologi som omedelbart ger en finare hy.” Du hittar den här (adlink).

Perfekta ribbade baströjan (adlink).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x