Veckonytt #260

Grönt grönt grönt! Det är verkligen vårens färg! Från skrikig limegrönt till mjuk skogsgrön och pepprig armygrön. Allt grönt är skönt! Jag inleder veckans veckonytt med den här fantastiska toppen, som faktiskt har matchande byxa.

En annan trend som blir stor i vår är randigt av alla de slag! Jag bara älskar denna tröja från Arket (adlink) är både chic och lite lekfull. Jag älskar den!

Jag har varit inne på det innan men ytterligare en stor trend är ju FÄRG! Jag älskar den här regnbågsfärgade tröjan eftersom den går att matcha med i princip alla befintliga färgglada plagg du har i garderoben för en topp till tå färgglad outfit.

Om du vill smyga in lite färg och inte chocka dig själv med head to toe färg så varför inte slänga på ett par färgglada heels? Otroligt snyggt till den neutrala färgskalan som du kanske redan har i garderoben.

Jag ÄLSKAR helgfrukost! Det är det lyxigaste som finns och då vill jag duka vackert! Den här smörknivshållaren från Klong (adlink) tycker jag så mycket om. Den hamnar vips på önskelistan.

Här är en annan helt underbar färgglad sko som jag vill tipsa om! (adlink)

Jag känner våren i mig och jag märker det framförallt på mängden gröna växter jag uppdaterar vårt hem med. Jag har köpt några större växter och är nu på jakt efter stora krukor. Den här från DBKD (adlink) tycker jag är helt fantastisk!

I våruppdateringen av vårt hus tittar jag även på de textilier vi har hemma. Nu vill jag byta ut de mörka plädarna mot ljusa. Den här pläden tycker jag är helt otroligt fin! (adlink).

By Malina har släppt sin vårkollektion och jag DÖR! Alltså jag bara måste måste måste ha den prickiga klänningen med den matchande prickiga hatten!!! (adlink).

Slutligen vill jag visa detta fina överkast!! Så härligt och fluffigt och mysigt! (adlink)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x