Veckonytt #227

Jag är otroligt taggad på denna vecka! Det ska vara sol alla dagar. Jag har planerat in härlig trädgårdstid, härlig träning och planerat en grymt god veckomatsedel. Jag ska förvisso gå till doktorn idag för något som låter allt annat än bekvämt, äggledarspolning (!). Men jag tänker att inget är värre än stunden jag vaknade upp efter operationen efter min förlossning. Kan jag överleva det kan jag definitivt klara detta. Hemmet doftar av signaturdoften, tvättstugan fick sig en rejäl omgång i helgen och alla träningskläder är tvättade och redo att användas. På torsdag ska jag på coronaanpassat event och bo på hotell! Japp, jag är supertaggad på veckan. Vi börjar med ett riktigt inspirerande och härligt veckonytt.

Först ut är denna kjol från Lindex. Den är på REA så om din storlek finns kvar så måste du löpa och köpa!

Nyheterna från Carin Wester för Åhléns är SÅ fina! Men det är K-A-T-A-S-T-R-O-F att allt bara går upp till storlek L. Alltså snark! Varför just stanna på L? Detär ju bara tramsigt! Om jag kunde bära L hade jag dock defintivt haffat denna retroinspirerade beiga bikini (adlink), den brunmönstrade kaftanen (adlink) och den limegröna magiska baddräkten (adlink).

Wera har också fått in massa härliga sobra nyheter. Här går storlekarna iallafall upp till XL vilket man ju får vara glad för. Den bruna baddräkten (adlink) MÅSTE jag köpa! DÖÖÖÖR! Varför inte matcha med en svart stråväska (adlink) och sen byta baddräkten mot det perfekta baslinnet (adlink).

TRENDALERT!! Det är nu som trätofflan blir IT-skon number one! Det är min spaning och jag är så pepp! För här i Skanör finns skanörstofflan som typ alla med lite självrespekt har hemma. Det är en trätoffla som det är målat blommor och gäss på (?). Det ÄR en grej här nere! Så på med den hederliga trätofflan och glid genom sommaren som en riktigt modequeen!

Jag älskar Ida Sjöstedt och drömmer om att få bära hennes klänningar med volanger, spetsar, lager, glitter och stjärnor. Hon är ett geni! Men åter igen, storlekarna går bara upp till storlek 42. Jag har ofta tänkt att när jag är storlek 42 så ska jag definitivt köpa en maffig långklänning. Nu tänker jag mer såhär, varför gör Ida inte bara en plussizekollektion!? Har du storlek 42 eller under vill jag dock slå ett slag för denna magiska klänning (adlink).

Varje sommar önskar jag att jag har en enkel, benvit, kabelstickad tröja att slänga på över sommarklänningen. Jag har hittat THE ONE och du hittar den här (adlink).

Hos Lindex hittar du pastelliga underbara och sköna underkläder! Perfekt nu när vi fortsätter jobba hemifrån och vill ha allt på plats men utan skav!

Urinläckage! Så många har det och ingen pratar om det! Det vill jag ändra på! Därför tycker jag så mycket om den här artikeln hos Femina.

Inget veckonytt utan lite glow va? Ett enkelt sätt att få lite mer glow är att grunda med en lystergivande primer. I ena budgethörnet hittar du radiant skin primer från Beautyact och i andra lyxhörnan hittar du illuminating primer av Tom Ford. (adlink)

Ja må vara en förespråkare av att se allt man redan har men om jag ska vara lite ärlig så tycker jag vårt bibliotek är fett omysigt. Så trista möbler, superstökiga bokhyllor, inga luckor och bara för mycket färger. Det ger inget rofyllt intryck. Så jag går och längtar efter att kunna renovera där inne och platsbygga en bokhylla. När den är på plats vill jag sätta det här MAGISKA bokstödet på plats. Som ett smycke i bokhyllan. Den kommer givetvis från Svenskt tenn.

Ha nu en underbar start på veckan!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra
2 år sedan

Jag har själv börjat tänka så, att varför gör de inte bara fler variation på storlekar? De borde rimligtvis vara så att även om man är plus size som jag är så vill jag inte klä mig i tråkiga kläder.
Jag vill inte heller klä mig i för små kläder, för det är inte skönt. Tackar för ett härligt inlägg 🙂

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x