Min inspiration för 2021

Här är nio bilder jag sparat ner från instagram för att de inspirerar mig så. Det symboliserar mina drömmar, önskningar och min inspiration för detta kommande år. Ska vi ta oss en titt?

@nordiskakok har denna bild på ett helt magiskt kök. Jag hoppas verkligen detta år blir året då vi renoverar vårt kök. Inte mycket men piffar upp det lite. Jag tänker nya bänkskivor, skåpsluckor, nya vitvaror och en större lite coolare köksö.

@olssongerthel.se är en underbar inredningsbutik i Malmö. De har en väldigt härlig instagram. De har den här fåtöljen och pallen till försäljning och jag tycker de är såååå drömmiga. Jag vill gärna göra biblioteket lite lyxigare, mysigare och ännu mer inspirerande eftersom det kommer bli min arbetsplats i år.

@dadashomestyle är ett fantastiskt inredningskonto som ni bara måste följa! Denna bild får mig att vilja inreda ännu mer i vardagsrummet. Göra det mysigare, ny soffa, större matta, mer konst och belysning. Jag älskar den monokroma färgsättningen hon har och det inspirerar mig verkligen. Ett hem i harmoni blir ledordet för min inredning 2021.

@officiallyquigley är en av mina absoluta favoriter på instagram. Hon gör så genomtänkta och ambitiösa fotograferingar. och det lockar mig så detta år. Nu har jag äntligen tid att göra alla crazy bilder som finns i mitt huvud. Det ser jag verkligen fram emot. Dags att införskaffa en vintagesoffa och en enorm blombudget med andra ord!

Hos @interiorby_tannie hittade jag denna bild på vad som måste vara världens finaste badrum! Det är också en dröm jag har att göra ett stort badrum på nedanvåningen och fixa badrummet på ovanvåningen. För ärligt, hur länge kan jag ens behöva leva utan badkar!?

@emilyslotte är ett konto du bara MÅSTE följa. Vi delar inte samma smak i inredning MEN det spelar ingen roll för magin hon har i varenda bild inspirerar mig så. För att inte tala om hennes trädgårdsbilder. 2021 är året jag ska maxa mina blommor i trädgården. Jag har en dröm om att ställa ut en liten låda på vår gata och sälja egengjorda buketter där för en liten peng. Att erbjuda förbipasserande superlokalt odlade fredagsbuketter. Hur mysigt hade inte det varit?

@jennalovisa är en helt galet inspirerande människa. Och 2021 ska vara året jag motionerar. Jag prioriterade bort träning till fördel för att jobba med mina sociala kanaler. Och det var för mig rätt prioritering. Men nu har jag så oändligt mycket mer tid och jag är taggad på att lägga den på motion och hälsa.

@alexmichaelmay är en kroppspositiv modeinfluencer från USA. And i LOVE her! Jag vill göra mycket mer avklädda bilder i år. Haha, ja det låter kanske lite knäppt. Men jag har så mycket fina fotoidéer men som jag drog mig för att göra under tiden jag fortfarande arbetade som advokat. Nu ska inget stoppa mig!

Magiska @ninasandbech delade den här bilden och den får symbolisera mitt 2021-mantra! SHINE SHINE SHINE! Herregud vad jag vill glittra, skimra, klä upp mig och göra varje freaking day helt jäkla FAB!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x