Veckonytt #249

Jag är varm i själen efter helgens Thanksgivingmiddag, som blev en lunch på söndagen eftersom vi hade massvis med rester. Det är något speciellt med den här tiden. Det blåser kallt ute men vi myser inne i värmen med tända ljus. Det tycker jag är helt fantastiskt fint. Jag är alltid på jakt efter vackra ljushållare och den här oljelampan är helt fantastisk tycker jag (adlink).

ELLE har nu släppt årshoroskopet för 2022 och även om jag inte alls vet vad jag egentligen ska tro så tycker jag ändå det är hemskt spännande att läsa, drömma och hoppas. Här hittar du årshoroskopen.

Makethemake har släppt en ny beautyprodukt som är en dosa där ena sidan är ett krämrouge och den andra en krämhighlighter. Produkten heter Vitamin E Blush & Glow Duo. Jag fick hem dem i ett pressutskick och provade dem idag och DIED and went to glowheaven! Jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR denna produkt! Du hittar alla nyanser här (adlink).

Jag LEVER i mina svarta chunky loafers! OMG vilken perfekt sko! Nu är jag sugen på ett par i brunt också. Och dessa var ju hur snygga som helst (adlink).

OMG! Om du har storlek 40 så spana in detta! Denna magiska klänning i läder är nu nedsatt och det finns bara stlk 40 kvar! Jag erkänner, nu dör jag lite avundsjuksdöden! (adlink).

Jag älskar små partyväskor men det är inte så ofta man får användning för dem. Men nu, i dessa juletider, är det äntligen dags för alla adventfikor, middagar och mingel! Nu är det hög tid att plocka fram de små godbitarna. Jag själv är väldigt sugen på den här från Little Liffner (adlink).

Detsamma gäller accessoarer! Nu får vi äntligen tänka more is more och använda alla glittriga smycken vi har hemma! Ett vackert smycke med pärlor, som det här halsbandet (adlink) är så vackert till vinterns mustigare färger.

Vintervita mules! Ja, tack!

Till dig som bär plussize vill jag tipsa om årets finaste och trendigaste pufferjacka! (adlink).

Som sista sak vill jag tipsa om den här glittriga girlangen! Perfekt till juldekoration men även barnrummet året runt! (adlink)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x