Veckonytt #223

Vilken härlig helg vi fick! Strålande sol och en massa trädgårdsarbete. Jag plockade ogräs och lyssnade på podd som blandades med ljudet från när Estrid och David spelade fotboll i trädgården. Det var så varmt att jag plockade ogräs i hatt, solglasögon och linne. Vi premiärgrillade varmkorv och åt lunch i solen. Nu är hon här. Våren! Jag är motiverad och glad inför veckans som kommer. Jag har en riktigt rolig vecka framför mig. Mycket jobb men roligt jobb. Först är det dock traditionsenligt dags för ett veckonytt.

Först ut är detta loungeset. Nej, jag har ännu inte tröttnat och nej, jag kommer nog aldrig tröttna. Du hittar toppen här och byxorna här (adlink).

Wakakuu har fått in sagolika vår- och sommarklänningar. Som denna dröm från deras egna märke Wakakuu icons (adlink). Hur magisk?

Även denna klänning finns hos Wakakuu och kommer från Stine Goya (adlink). Denna ljust mintgröna färg är såååå trendig i vår.

På temat pastelligt grönt har vi denna kostym med shorts. Fortfarande en så jäkla snygg look om du frågar mig.

Hej, perfekta strandväskan (adlink).

Men åh så chic kofta (adlink)! Styla den prick som på den här bilden eller varför inte över en vit eller ljusblå klänning. Så somrigt, krispigt och fräscht! I love it!

Jag tröttnar aldrig på ceriserosa! Denna underbara magiska färg! Den här toppen är kanske en utmaning för några av er. men tänk er den med högmidjade byxor, eller en kjol med hög midja. Wow wow wow så snyggt! Och riktigt bra pris har den också.

Varje gång jag bär min beiga shacket får jag frågor om vart jag köpt den. Den är från H&M men är tyvärr slutsåld. Men nu har Monki fått in en prick lika version som du hittar här (adlink). Löp och köp innan även denna säljer slut!

I ett avsnitt av ”Frida testar” som du hittar på mina highlights på min instagram, testade jag denna mascara. Den BLEW ME AWAY! Älskar den! Du hittar den här (adlink).

Jag. Vill. Gråta! Detta kan vara den finaste klänning jag sett i mitt liv! Dör! (adlink).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x