Veckonytt #169 – alla hjärtans dag-special

Denna dagen bara flög förbi så måndagen får avslutas med ett veckonytt istället för att starta med det. Men det gör inget. Nu kan ni ju kura ner er i soffan med en kopp grönt te med honung (japp, det är min nya grej) och njuta av alla tips. Idag blir det fokus på kläder och skönhet som kanske passar lite alldeles extra till alla hjärtans dag.

Först ut är denna drömmiga blus! Visst är en rosa knytblus ett basgarderobplagg? Jag tänker att alla måste ha en sådan här.

Mer body åt folket känner jag! Som torrbaddräkt (? ja du fattar), till jeans, för rajtan tajtan osv osv. Jag tycker den här budgetsaken ser så lyxig och agent provocateur ut!

Omlottopp är så vackert tycker jag. Det är smickrande på alla och framhäver den delen av kvinnokroppen jag uppskattar mest, halsen, nyckelbenen och dekolletage. Mycket vackert! Psst, spana in priset!

Åh, ännu en rosa ljuvlig sak från Arket. Me like!

Nyckelplaggen att satsa på våren 2020. Älskar trendspaningar!

Kostymperfektion från Dagmar.

Det känns som jag testat alla läppstift på denna jord. Men jag har aldrig testat något från by Terry och är SÅÅÅ nyfiken på rouge expert click stick. Den kommer i en mängd vackra färger.

Om någon som älskar mig läser detta så vill jag bara flagga för att presentboxar från Rituals alltid är mycket uppskattat! 😉

Min hårfön har jag haft sen artonhundrafrösihjäl och jag är mycket sugen på en ny och proffsig variant. Någon som har erfarenhet av den här från GHD. Eller rekommenderar du någon annan fön?

Jag är besatt av krämrouge just nu. Använder samma varje dag och det blir ett så naturligt och vackert glow på kinderna. Jag är supernyfiken på detta rogue från Lumene. De produkter jag hitintills testat av Lumene har varit helt underbara.

Och för dig som läser detta denna måndagkväll. Klockan 20.30 kör jag live på insta så stay tuned! <3

6 Responses

  1. Nathalie skriver:

    Härlig lista! Har just denna hårfön och den är the shit! 🥳

  2. Jessica skriver:

    Åh jag vill ha allt! Copy+paste till maken 🙂 Du är så inspirerande 💖

  3. Sofie Wallin skriver:

    Jahapp.. då vart man med omlottopp då 😅 Var tvungen att köpa den – var så fin!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *